A aysegul_r Administrator 29 Ağu 2026 #1 Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: WordPress konusunda 2026 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yapay zeka etkisi konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: WordPress konusunda 2026 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yapay zeka etkisi konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
I ibrahim_celik Administrator 2 Eyl 2026 #2 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
M murat_guler Administrator 4 Eyl 2026 #3 Cok faydali bilgiler! Ozellikle ikinci maddesi cok isime yaradi.
G gizem_kaplan Administrator 5 Eyl 2026 #4 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
O ozlem_cicek Administrator 9 Eyl 2026 #5 Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: fiyatlandirma konusunda farkli bir bilgi okumuştum.
B burak_ozturk Administrator 11 Eyl 2026 #6 Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.
C ceren_metin Administrator 13 Eyl 2026 #7 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
B berkay_nar Administrator 15 Eyl 2026 #8 Peki ya guvenlik acıklari? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.