A ayse_koc Administrator 29 Tem 2026 #1 WordPress Rehberi - Baslangic Kilavuzu Selam herkese! Yeni baslayanlar icin WordPress konusunu ozet geciyorum. Ilk Adimlar: 1. Resmi dokumantasyonu okuyun 2. Temel bir proje baslatın 3. Hata yapin ve ogrenin 4. Toplulukla anlasın Kaynaklar: Resmi siteler YouTube egitimler Bu forum! Ogrenmenin sonu yok, devam edin! Genişletmek için tıkla ...
WordPress Rehberi - Baslangic Kilavuzu Selam herkese! Yeni baslayanlar icin WordPress konusunu ozet geciyorum. Ilk Adimlar: 1. Resmi dokumantasyonu okuyun 2. Temel bir proje baslatın 3. Hata yapin ve ogrenin 4. Toplulukla anlasın Kaynaklar: Resmi siteler YouTube egitimler Bu forum! Ogrenmenin sonu yok, devam edin! Genişletmek için tıkla ...
N naci_aslan2 Administrator 2 Ağu 2026 #2 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
B backlink_king2 Administrator 2 Ağu 2026 #3 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
H hosting_master Administrator 5 Ağu 2026 #4 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
U umut_pamuk Administrator 6 Ağu 2026 #5 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
F farukcan_m Administrator 7 Ağu 2026 #6 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
P pembe_kul Administrator 12 Ağu 2026 #7 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
M mersin_php Administrator 15 Ağu 2026 #8 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
G gizem_ozdemir Administrator 19 Ağu 2026 #9 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
L lütfi_şen2 Administrator 20 Ağu 2026 #10 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
E ekin_u Administrator 21 Ağu 2026 #11 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.