E emre_tas Administrator 21 Haz 2026 #1 Bu konuyu aciyorum cunku WordPress hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Temel kurulumun dogru olmasi kritik - Yedek almak her zaman iyi fikir - Guncel kalmak zorunlu Ekleyecekleriniz var mi?
Bu konuyu aciyorum cunku WordPress hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Temel kurulumun dogru olmasi kritik - Yedek almak her zaman iyi fikir - Guncel kalmak zorunlu Ekleyecekleriniz var mi?
A ayse_dogan Administrator 25 Haz 2026 #2 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
O omer_faruk Administrator 27 Haz 2026 #3 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
M mustafa_demir Administrator 30 Haz 2026 #4 Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!
S serkan_mutlu Administrator 3 Tem 2026 #5 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
E esra_bayrak Administrator 8 Tem 2026 #6 Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?
E eda Administrator Yönetici 10 Tem 2026 #7 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.