Webmaster Forumu
En Büyük Freelancer Platformu

Site Yükleniyor...
SSL hakkinda yardim lazim | Webmaster Forumu - En Büyük Freelancer Platformu el11.net
Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SSL hakkinda yardim lazim

A

Şuanda konuyu görüntüleyenler (Total:0)

ali_sahin

Well-known member
Administrator
Üye
Puan 0
Çözümler 0
Merhaba topluluk!

SSL konusunda gercekten iyi bir rehber yazmak istedim. Umarim faydali olur.

Temel prensipler:
1. Her zaman kaliteli icerik oncelikli olmali
2. Kullanici deneyimi unutulmamali
3. Guncel kalmayi ihmal etmeyin
4. Verilere dayali kararlar alin

Sorulariniz icin bu konuya yazabilirsiniz!

Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.

Bence asil mesele teknik altyapi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Bu konu hakkinda bir sorum var: eski tarayici destegi konusunda ne dusunuyorsunuz?

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence analitik konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Super bir paylasim! Tavsiyelerinizi uygulayip geri donus yapacagim.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!

Saolun paylasim icin. Bu bilgileri pratiğe gecirecegim.

Uzun sure aradim, nihayet buldum. Cok tesekkur ederim!

Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Peki ya guvenlik acıklari? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri