E emre_tas Administrator 23 Nis 2026 #1 Bu konuyu aciyorum cunku SSH hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Dokumantasyon her zaman ilk bakilacak yer - Test etmek sorunlarin onune geciyor - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
Bu konuyu aciyorum cunku SSH hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Dokumantasyon her zaman ilk bakilacak yer - Test etmek sorunlarin onune geciyor - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
Z zeynep_simsek Administrator 25 Nis 2026 #2 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
S sibel_hayat Administrator 30 Nis 2026 #3 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
M mustafa_demir Administrator 4 May 2026 #4 Ellerinize saglik! Forumu takip ediyorum ve bu tur paylaşimlar cok degerli.
S selin_arslan Administrator 6 May 2026 #5 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence domain konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
A aysegul_r Administrator 7 May 2026 #6 Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?
A ali_sahin Administrator 9 May 2026 #7 Bu konu hakkinda bir sorum var: guvenlik acıklari konusunda ne dusunuyorsunuz?
V volkan_koc Administrator 9 May 2026 #8 Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?
H hakan_kurt Administrator 14 May 2026 #9 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
M murat_guler Administrator 16 May 2026 #10 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
H huseyin_aydin Administrator 19 May 2026 #11 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
E eda Administrator Yönetici 20 May 2026 #12 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.