A ali_sahin Administrator 15 Ağu 2026 #1 Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: SEO konusunda gecen yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yeni API konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: SEO konusunda gecen yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yeni API konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
I irem_gunes Administrator 19 Ağu 2026 #2 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
T taner_vural Administrator 23 Ağu 2026 #3 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.
U umut_pamuk Administrator 26 Ağu 2026 #4 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
T tugce_polat Administrator 31 Ağu 2026 #6 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2024 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2024 doneminde buyuk degisimler oldu.
C ceren_metin Administrator 2 Eyl 2026 #7 Bu konu hakkinda bir sorum var: API entegrasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?
O ozlem_cicek Administrator 6 Eyl 2026 #8 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
kasenur Administrator Yönetici 10 Eyl 2026 #9 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence SEO konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.