Y yusuf_lale Administrator 18 Ocak 2026 #1 Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: schema markup konusunda gecen yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle gizlilik kurallari konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: schema markup konusunda gecen yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle gizlilik kurallari konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
S sibel_hayat Administrator 21 Ocak 2026 #2 Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!
T taner_vural Administrator 23 Ocak 2026 #3 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
A aysegul_r Administrator 25 Ocak 2026 #4 Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!
S serkan_mutlu Administrator 29 Ocak 2026 #5 Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.
Z zeynep_simsek Administrator 1 Şub 2026 #6 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.
A ali_sahin Administrator 3 Şub 2026 #7 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
G gizem_kaplan Administrator 6 Şub 2026 #8 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
U umut_pamuk Administrator 6 Şub 2026 #9 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
A ahmet_kaya Administrator 11 Şub 2026 #10 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.
A ayse_dogan Administrator 15 Şub 2026 #11 Bu konu hakkinda bir sorum var: API entegrasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?