Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RPM case study: gercek ornek

I

irem_gunes

New member
Merhaba arkadaslar,

RPM konusunda sizlere bir sorum var. Bu konuyla yaklasik 1 yil suredir ugrasiyorum ancak bir turlu entegrasyon konusunu asamadim.

Denedigim yontemler:
- Resmi dokümantasyonu inceledim
- ChatGPT e sordum

Simdiye kadar kısmi iyilesme sonucu aldim. Deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi?

Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Bence asil mesele guvenlik konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Bu konu hakkinda bir sorum var: hiz optimizasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: teknik detay konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence meta tag konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Cok faydali bilgiler! Ozellikle ucuncu maddesi cok isime yaradi.

Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!

Peki ya eski tarayici destegi? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.

Bu konu hakkinda bir sorum var: hiz optimizasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?

Bence asil mesele kullanici deneyimi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Super bir paylasim! Tavsiyelerinizi uygulayip geri donus yapacagim.

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: özellik listesi konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri