Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

robots.txt case study: gercek ornek

S

serkan_mutlu

New member
robots.txt hakkinda kapsamli bir rehber hazirladim. Bu rehberde asagidaki konulari ele alacagim:

1. Temel kavramlar ve tanimlar
2. Adim adim uygulama rehberi
3. Sikca yapilan hatalar
4. Uzman ipuclari
5. Faydali kaynaklar

Baslayalim! Sorularinizi asagiya yazabilirsiniz.

Bence asil mesele teknik altyapi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2024 doneminde buyuk degisimler oldu.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: teknik detay konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra ayarlari guncelledim ve en son testi tekrarladim.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son sunucuyu yeniden baslatim.

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri