I irem_gul New member Katılım 9 Ara 2025 Mesajlar 1,055 Tepkime puanı 49 Puan 0 4 Nis 2026 #1 Python Sorum Var Merhaba, Python ile ilgili bir sorun yasiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Sorun: Beklenmedik hata aliyorum. Denedigim: Dokumantasyon, forum arama, farkli ayarlar. Cevabinizi bekliyorum!
Python Sorum Var Merhaba, Python ile ilgili bir sorun yasiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Sorun: Beklenmedik hata aliyorum. Denedigim: Dokumantasyon, forum arama, farkli ayarlar. Cevabinizi bekliyorum!
O osmanca_e6 New member Katılım 23 Mar 2026 Mesajlar 310 Tepkime puanı 13 Puan 0 5 Nis 2026 #2 Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
M meta_guru4 New member Katılım 4 Ara 2025 Mesajlar 431 Tepkime puanı 11 Puan 0 5 Nis 2026 #3 Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.