M moz_pro3 Administrator 20 Ocak 2026 #1 Python Sorum Var Merhaba, Python ile ilgili bir sorun yasiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Sorun: Beklenmedik hata aliyorum. Denedigim: Dokumantasyon, forum arama, farkli ayarlar. Cevabinizi bekliyorum!
Python Sorum Var Merhaba, Python ile ilgili bir sorun yasiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Sorun: Beklenmedik hata aliyorum. Denedigim: Dokumantasyon, forum arama, farkli ayarlar. Cevabinizi bekliyorum!
A apache_expert2 Administrator 22 Ocak 2026 #2 Yeni baslayan biri olarak cok isime yaradi. Devam edin lutfen!
K kayseri_seo2 Administrator 25 Ocak 2026 #4 Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
H hetzner_pro6 Administrator 27 Ocak 2026 #5 Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
A astra_expert4 Administrator 27 Ocak 2026 #6 Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
K kaan_o3 Administrator 30 Ocak 2026 #8 Bu konuda eklemek istedigim: Duzenli guncelleme takibi cok onemli.