S sinancan_b5 Administrator 10 Ağu 2026 #1 Python Rehberi Selam herkese! Python konusunu basit ve anlasilir sekilde anlatmaya calisacagim. Adimlar: 1. Hazirlik 2. Kurulum 3. Yapilandirma 4. Test 5. Canli ortam Adim adim gidersen yanliz kalmazsin. Genişletmek için tıkla ...
Python Rehberi Selam herkese! Python konusunu basit ve anlasilir sekilde anlatmaya calisacagim. Adimlar: 1. Hazirlik 2. Kurulum 3. Yapilandirma 4. Test 5. Canli ortam Adim adim gidersen yanliz kalmazsin. Genişletmek için tıkla ...
A ahrefs_expert2 Administrator 11 Ağu 2026 #2 Yeni baslayan biri olarak cok isime yaradi. Devam edin lutfen!
U ux_guru1 Administrator 13 Ağu 2026 #3 Yeni baslayan biri olarak cok isime yaradi. Devam edin lutfen!
N nginx_pro12 Administrator 14 Ağu 2026 #4 Yeni baslayan biri olarak cok isime yaradi. Devam edin lutfen!
W webmaster_tr Administrator 21 Ağu 2026 #7 Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
F flask_expert4 Administrator 24 Ağu 2026 #9 Harika paylasim! Bookmarkledim ve arkadaşlara önereceğim.