G guney_b Administrator 13 Ocak 2026 #1 Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
H hacer_u Administrator 15 Ocak 2026 #2 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
R redis_pro1 Administrator 15 Ocak 2026 #3 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
L linkedin_pro1 Administrator 18 Ocak 2026 #4 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
E evergreen_pro Administrator 22 Ocak 2026 #5 Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
Z ziya_cam Administrator 25 Ocak 2026 #6 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.