O oya2_n6 Administrator 12 Kas 2025 #1 Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
N neslihan_kurt Administrator 15 Kas 2025 #2 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
S selcuk_aydin Administrator 17 Kas 2025 #3 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
B boost_user_10 Administrator 19 Kas 2025 #4 Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
A autoscale_guru3 Administrator 23 Kas 2025 #5 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
S symfony_pro4 Administrator 25 Kas 2025 #6 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
M murat_aydogan Administrator 25 Kas 2025 #7 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?