I ilyas_r6 Administrator 11 Kas 2025 #1 Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
O oyku_h4 Administrator 13 Kas 2025 #2 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
J jalal_m3 Administrator 14 Kas 2025 #3 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
C checkout_pro3 Administrator 16 Kas 2025 #4 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
P perihan_d6 Administrator 21 Kas 2025 #5 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
B berk_yalcin2 Administrator 25 Kas 2025 #6 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
R regular_member_24 Administrator 25 Kas 2025 #7 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
G gonca_s2 Administrator 28 Kas 2025 #8 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
I izmir_php4 Administrator 28 Kas 2025 #9 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?