T turan_g2 Administrator 1 Şub 2026 #1 Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
P php_ninja2 Administrator 5 Şub 2026 #2 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
B betul_bilgin Administrator 6 Şub 2026 #3 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
F forum_user_13 Administrator 11 Şub 2026 #4 Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.