G guney_b3 Administrator 6 Ağu 2026 #1 Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
H hilmi_o3 Administrator 11 Ağu 2026 #2 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
P pervin_m Administrator 12 Ağu 2026 #3 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
M mehmet_arslan2 Administrator 17 Ağu 2026 #4 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.