U ux_guru12 Administrator 1 May 2026 #1 Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
T tugrul_demirci2 Administrator 5 May 2026 #2 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
N nusret_i3 Administrator 9 May 2026 #3 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
S sule_h Administrator 11 May 2026 #4 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
I ilkay_uysal2 Administrator 15 May 2026 #5 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
G gokhan_tunc2 Administrator 18 May 2026 #6 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.