Y yahya_bal Administrator Çarşamba saat 17:38'de #1 Python Merhaba! Bu konuda kapsamli bir paylasim yapiyorum. Onemli Noktalar: Temel kavramlari ogrenin Adim adim ilerleyin Test ortaminda deneyin Topluluktan destek alin Sorulariniz icin buradayim!
Python Merhaba! Bu konuda kapsamli bir paylasim yapiyorum. Onemli Noktalar: Temel kavramlari ogrenin Adim adim ilerleyin Test ortaminda deneyin Topluluktan destek alin Sorulariniz icin buradayim!
S stripe_expert4 Administrator Perşembe saat 14:03'de #2 Yeni baslayan biri olarak cok isime yaradi. Devam edin lutfen!
M mertcan_k4 Administrator Yarın 03:01 'da #3 Harika paylasim! Bookmarkledim ve arkadaşlara önereceğim.
O oguz_coban Administrator 6 Eki 2026 04:43'de #4 Yeni baslayan biri olarak cok isime yaradi. Devam edin lutfen!
D docker_expert14 Administrator 8 Eki 2026 02:53'de #5 Bu konuda eklemek istedigim: Duzenli guncelleme takibi cok onemli.
I instagram_expert4 Administrator 9 Eki 2026 09:25'de #6 Yeni baslayan biri olarak cok isime yaradi. Devam edin lutfen!
M mongodb_expert2 Administrator 12 Eki 2026 #7 Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.
Cok guzel bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Sabir ve pratik en onemli seyler.