D duhan_s3 Administrator 6 Eki 2025 #1 Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
Python Sorum Var Merhaba, Python konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
E elastic_expert Administrator 11 Eki 2025 #2 Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
P power_user_1 Administrator 12 Eki 2025 #3 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
E ekin_u3 Administrator 14 Eki 2025 #4 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
I izzet_n2 Administrator 17 Eki 2025 #5 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
G google_ads_pro_01 Administrator 18 Eki 2025 #6 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
N node_guru15 Administrator 22 Eki 2025 #7 Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
K kamil_r6 Administrator 23 Eki 2025 #8 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
D dilara_ozcan Administrator 26 Eki 2025 #9 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
H hetzner_pro6 Administrator 27 Eki 2025 #10 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?