T tuncay_d Administrator 4 Şub 2026 #1 Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
Python - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Python alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
M mustafa_bulut Administrator 6 Şub 2026 #2 Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
D deniz_keskin Administrator 8 Şub 2026 #3 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
H hande_kaptan2 Administrator 11 Şub 2026 #4 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
C ceyda_ak Administrator 15 Şub 2026 #5 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
O omer_faruk Administrator 18 Şub 2026 #6 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
A ayse_dogan Administrator 22 Şub 2026 #7 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
Y yusuf_kaya2 Administrator 26 Şub 2026 #8 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
O osmanca_e Administrator 26 Şub 2026 #9 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.