E emre_tas Administrator 3 Eki 2025 #1 Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak PHP konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak PHP konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
O onur_erdogan Administrator 8 Eki 2025 #2 Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!
E esra_bayrak Administrator 13 Eki 2025 #4 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
G gizem_kaplan Administrator 16 Eki 2025 #5 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
V volkan_koc Administrator 20 Eki 2025 #6 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2026 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2026 doneminde buyuk degisimler oldu.
T tugce_polat Administrator 24 Eki 2025 #7 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
H hakan_kurt Administrator 27 Eki 2025 #8 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Y yusuf_lale Administrator 29 Eki 2025 #9 Super bir paylasim! Tavsiyelerinizi uygulayip geri donus yapacagim.
Z zeynep_simsek Administrator 31 Eki 2025 #10 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.