kasenur Administrator Yönetici 8 Haz 2026 #1 PHP ile ilgili dun bir sorunla karsilastim ve cozumunu buldum. Benzer sorun yasayanlara yardimci olmak icin paylasiyorum. Sorun: uyumluluk sorunu Cozum: cache temizledim Bu yontem ile birlikte sorunum cozuldu. Umarim sizin de isinize yarar.
PHP ile ilgili dun bir sorunla karsilastim ve cozumunu buldum. Benzer sorun yasayanlara yardimci olmak icin paylasiyorum. Sorun: uyumluluk sorunu Cozum: cache temizledim Bu yontem ile birlikte sorunum cozuldu. Umarim sizin de isinize yarar.
I ipek_kocak2 Administrator 8 Haz 2026 #2 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
F furkan_aslan Administrator 12 Haz 2026 #3 Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!
H hande_kaptan Administrator 15 Haz 2026 #4 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence e-ticaret konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
K kerem_yildiz Administrator 17 Haz 2026 #5 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
M miray_aydin Administrator 19 Haz 2026 #6 Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Z zeynep_bulut Administrator 22 Haz 2026 #7 Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.
U uğur_isik2 Administrator 25 Haz 2026 #8 Cok faydali bilgiler! Ozellikle ucuncu maddesi cok isime yaradi.
P pinar_aslan Administrator 29 Haz 2026 #9 Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.
M mehmet_yilmaz Administrator 29 Haz 2026 #10 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.
R remzi_sert Administrator 30 Haz 2026 #11 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
M meryem_cam2 Administrator 3 Tem 2026 #12 Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.
O oguz_coban Administrator 6 Tem 2026 #13 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
Y yildiz_yavuz2 Administrator 11 Tem 2026 #15 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.