P php_dev2 Administrator 4 Ağu 2026 #1 PHP - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil PHP alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
PHP - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil PHP alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
E ekin_u5 Administrator 5 Ağu 2026 #2 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
G gitlab_pro3 Administrator 8 Ağu 2026 #3 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
S symfony_pro4 Administrator 12 Ağu 2026 #4 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
S ssl_master5 Administrator 13 Ağu 2026 #5 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.