L lale_bal Administrator 28 Ara 2025 #1 Yillarca PHP ile ugrastiktan sonra birkac onemli nokta ogrendim: - Temellerden baslamak sart - Topluluktan ogrenmek hizlandiriyor - Guncel kaynaklar takip edilmeli Sizin deneyimleriniz neler? Bu konuya yazin!
Yillarca PHP ile ugrastiktan sonra birkac onemli nokta ogrendim: - Temellerden baslamak sart - Topluluktan ogrenmek hizlandiriyor - Guncel kaynaklar takip edilmeli Sizin deneyimleriniz neler? Bu konuya yazin!
L latife_ozmen Administrator 29 Ara 2025 #3 Super bir paylasim! Tavsiyelerinizi uygulayip geri donus yapacagim.
D duygu_isik2 Administrator 6 Ocak 2026 #5 Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!
O onur_cetin Administrator 7 Ocak 2026 #6 Bu konu hakkinda bir sorum var: eski tarayici destegi konusunda ne dusunuyorsunuz?
E ercan_sari2 Administrator 8 Ocak 2026 #7 Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!
A ayla_oztürk Administrator 10 Ocak 2026 #8 Bence asil mesele guvenlik konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.
Z zuhal_tunc Administrator 14 Ocak 2026 #9 Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?
F fatma_arslan Administrator 18 Ocak 2026 #10 Peki ya eski tarayici destegi? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.
R rukiye_celik Administrator 18 Ocak 2026 #11 Peki ya guvenlik acıklari? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.
A ayse_dogan Administrator 22 Ocak 2026 #12 Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.
S site_analiz Administrator 22 Ocak 2026 #13 Cok faydali bilgiler! Ozellikle ucuncu maddesi cok isime yaradi.
S selin_yildiz Administrator 23 Ocak 2026 #14 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.
N neslihan_kurt Administrator 27 Ocak 2026 #15 Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.