E emre_tas Administrator 30 Eki 2025 #1 PayTR hakkinda kapsamli bir rehber hazirladim. Bu rehberde asagidaki konulari ele alacagim: 1. Temel kavramlar ve tanimlar 2. Adim adim uygulama rehberi 3. Sikca yapilan hatalar 4. Uzman ipuclari 5. Faydali kaynaklar Baslayalim! Sorularinizi asagiya yazabilirsiniz.
PayTR hakkinda kapsamli bir rehber hazirladim. Bu rehberde asagidaki konulari ele alacagim: 1. Temel kavramlar ve tanimlar 2. Adim adim uygulama rehberi 3. Sikca yapilan hatalar 4. Uzman ipuclari 5. Faydali kaynaklar Baslayalim! Sorularinizi asagiya yazabilirsiniz.
O ozlem_cicek Administrator 1 Kas 2025 #2 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.
T taner_vural Administrator 6 Kas 2025 #3 Bence asil mesele icerik kalitesi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.
M mustafa_demir Administrator 7 Kas 2025 #4 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
H hakan_kurt Administrator 9 Kas 2025 #5 Cok faydali bilgiler! Ozellikle son maddesi cok isime yaradi.
B burak_ozturk Administrator 10 Kas 2025 #6 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son gecen doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son gecen doneminde buyuk degisimler oldu.
K kerem_yildiz Administrator 11 Kas 2025 #7 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
Z zeynep_simsek Administrator 13 Kas 2025 #8 Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once hata mesajini arastırdim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son testi tekrarladim.
Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once hata mesajini arastırdim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son testi tekrarladim.
C ceren_metin Administrator 16 Kas 2025 #9 Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
H hasan_bulut Administrator 19 Kas 2025 #10 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
Y yusuf_lale Administrator 21 Kas 2025 #11 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.