I irem_gunes Administrator 19 Ocak 2026 #1 Bu konuyu aciyorum cunku opencart hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Dokumantasyon her zaman ilk bakilacak yer - Yedek almak her zaman iyi fikir - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
Bu konuyu aciyorum cunku opencart hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Dokumantasyon her zaman ilk bakilacak yer - Yedek almak her zaman iyi fikir - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
E esra_bayrak Administrator 21 Ocak 2026 #2 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
M murat_guler Administrator 24 Ocak 2026 #3 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
kasenur Administrator Yönetici 27 Ocak 2026 #4 Bu konu hakkinda bir sorum var: guvenlik acıklari konusunda ne dusunuyorsunuz?
E emre_tas Administrator 30 Ocak 2026 #5 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.
B berkay_nar Administrator 1 Şub 2026 #6 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence sayfa hizi konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
G gizem_kaplan Administrator 5 Şub 2026 #7 Peki ya hiz optimizasyonu? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.
B busra_topcu Administrator 10 Şub 2026 #8 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2024 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2024 doneminde buyuk degisimler oldu.
V volkan_koc Administrator 14 Şub 2026 #9 Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!
Y yusuf_lale Administrator 18 Şub 2026 #10 Super bir paylasim! Tavsiyelerinizi uygulayip geri donus yapacagim.