B burak_ozturk Administrator 28 Haz 2026 #1 Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak Nginx konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak Nginx konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
I irem_gunes Administrator 5 Tem 2026 #3 Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra ayarlari guncelledim ve en son sunucuyu yeniden baslatim.
Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra ayarlari guncelledim ve en son sunucuyu yeniden baslatim.
S sibel_hayat Administrator 10 Tem 2026 #4 Bu konu hakkinda bir sorum var: mobil uyumluluk konusunda ne dusunuyorsunuz?
O onur_erdogan Administrator 15 Tem 2026 #5 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence PHP konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
O ozlem_cicek Administrator 15 Tem 2026 #6 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.
T taner_vural Administrator 16 Tem 2026 #7 Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.
kasenur Administrator Yönetici 21 Tem 2026 #8 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
F fatma_kara Administrator 25 Tem 2026 #9 Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.
V volkan_koc Administrator 30 Tem 2026 #10 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.
A ahmet_kaya Administrator 31 Tem 2026 #11 Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.