E eda Administrator Yönetici 1 Nis 2026 #1 MySQL konusunda yaptığım testlerin sonuçlarini paylasıyorum. Test ortami: staging sunucu Test suresi: 6 ay Sonuc: hala sorunlu Detaylari asagida paylasiyorum. Siz de benzer deneyim yasadiysa yorumlayin.
MySQL konusunda yaptığım testlerin sonuçlarini paylasıyorum. Test ortami: staging sunucu Test suresi: 6 ay Sonuc: hala sorunlu Detaylari asagida paylasiyorum. Siz de benzer deneyim yasadiysa yorumlayin.
E emre_tas Administrator 4 Nis 2026 #2 Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.
A aysegul_r Administrator 7 Nis 2026 #3 Cok faydali bilgiler! Ozellikle ucuncu maddesi cok isime yaradi.
K kerem_yildiz Administrator 12 Nis 2026 #4 Peki ya eski tarayici destegi? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.
B burak_ozturk Administrator 13 Nis 2026 #5 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
O omer_faruk Administrator 19 Nis 2026 #7 Bu konu hakkinda bir sorum var: hiz optimizasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?
H hakan_kurt Administrator 27 Nis 2026 #9 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
A ali_sahin Administrator 28 Nis 2026 #10 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.
M murat_guler Administrator 30 Nis 2026 #11 Ellerinize saglik! Forumu takip ediyorum ve bu tur paylaşimlar cok degerli.
S sibel_hayat Administrator 5 May 2026 #12 Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!
S selin_arslan Administrator 5 May 2026 #13 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
O onur_erdogan Administrator 10 May 2026 #14 Bence asil mesele kullanici deneyimi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.