C cpa_pro12 Administrator 8 Ara 2025 #1 Linux Sorum Var Merhaba, Linux konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
Linux Sorum Var Merhaba, Linux konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
T theme_expert Administrator 8 Ara 2025 #2 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
F furkan_aslan2 Administrator 9 Ara 2025 #3 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
A autoscale_guru3 Administrator 12 Ara 2025 #4 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
N node_guru13 Administrator 13 Ara 2025 #5 Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
Ben de uyguladim ve sonuclar etkileyici! Kesinlikle tavsiye ederim. Ucuncu adimda kucuk bir sorun yasadim ama kolayca cozdum.
F fatih_yavuz Administrator 13 Ara 2025 #6 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.