K kamil_r Administrator 27 Ocak 2026 #1 Linux ile Para Kazanma Merhaba topluluk! Linux alaniyla para kazanma konusunu ele aliyorum. Yontemler: 1. Freelance hizmet satisi 2. Urun satisi 3. Icerik uretimi 4. Danismanlik 5. Affiliate marketing Hangisini denediniz? Sonuclarinizi paylasın!
Linux ile Para Kazanma Merhaba topluluk! Linux alaniyla para kazanma konusunu ele aliyorum. Yontemler: 1. Freelance hizmet satisi 2. Urun satisi 3. Icerik uretimi 4. Danismanlik 5. Affiliate marketing Hangisini denediniz? Sonuclarinizi paylasın!
H hamza_r Administrator 27 Ocak 2026 #2 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.
A aysegul_polat2 Administrator 30 Ocak 2026 #3 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
G gonul_sari2 Administrator 2 Şub 2026 #4 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
M merve_ozkan Administrator 3 Şub 2026 #5 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.