I izmir_php Administrator 22 Eyl 2026 #1 Linux Sorum Var Merhaba, Linux konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
Linux Sorum Var Merhaba, Linux konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
M meta_guru Administrator 25 Eyl 2026 #2 Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
Cok iyi bir konu! Ben de bu konuyla ilgileniyorum. Benim deneyimim: Bu alanda en onemli sey sabir. Hizli sonuc beklemeyin.
J jwt_guru Administrator 25 Eyl 2026 #3 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
P plugin_guru Administrator Salı saat 14:18'de #4 Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
H hasan_bulut Administrator Yarın 06:43 'da #5 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.