E eda_koc2 Administrator 25 Mar 2026 #1 Linux - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Linux alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
Linux - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Linux alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
G gizem_ozdemir Administrator 28 Mar 2026 #2 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Tesekkurler! Daha fazla beginner-friendly icerik gelirse harika olur.
M metin_m Administrator 31 Mar 2026 #3 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
F funnel_pro Administrator 2 Nis 2026 #4 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
R rabbit_guru Administrator 5 Nis 2026 #5 Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
U ufuk_cay Administrator 6 Nis 2026 #6 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.