I izmir_php Administrator 8 Şub 2026 #1 Linux - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Linux alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
Linux - 2026 Guncellemesi Herkese merhaba! Bu yil Linux alaninda cok onemli gelismeler yasandi. Ozet olarak: Yenilikler: Performans iyilestirmeleri yapildi Yeni ozellikler eklendi Guvenlik guncellendi Kullanici deneyimi iyilesti Detaylar icin bu konuya yazin!
M melek_acar Administrator 11 Şub 2026 #2 Bu konuyu arkadaslara da paylasacagim. Gercekten cok degerli bir paylasim.
S serkan_mutlu Administrator 14 Şub 2026 #3 Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
Aynen katiliyorum! Bu alanda topluluk destegi cok onemli. Forumun bu yuzden cok degerli oldugunu dusunuyorum.
Z zumrut_gul Administrator 16 Şub 2026 #4 Cok kapsamli anlatiminiz olmus. Emeklerinize saglik! Devam edin, daha fazlasini bekliyoruz.