F feza_q Administrator 11 Haz 2026 #1 Linux Sorum Var Merhaba, Linux konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
Linux Sorum Var Merhaba, Linux konusunda bir sure ugrastim ve takildim. Denedigim yontemler: - Dokumantasyonu inceledim - Forum arastirmasi yaptim - Farkli ayarlar denedim Sonuc: Kismen cozdum ama tam degil. Yardimci olabilecek var mi?
H hasan_yildiz Administrator 11 Haz 2026 #2 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
G guest_poster_2 Administrator 16 Haz 2026 #3 Harika paylasim! Bookmarkledim. Eklemek istedigim: Duzenli pratik yapmak teoriden daha onemli.
E emine_x3 Administrator 18 Haz 2026 #4 Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?
Tesekkurler! Tam aradığim bilgiydi. Sorularim: 1. Bu yontem her durumda calisiyor mu? 2. Butce oneriniz nedir?