Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

KVKK case study: gercek ornek

F

fatma_kara

New member
Merhaba arkadaslar,

KVKK konusunda sizlere bir sorum var. Bu konuyla yaklasik 3 ay suredir ugrasiyorum ancak bir turlu entegrasyon konusunu asamadim.

Denedigim yontemler:
- Resmi dokümantasyonu inceledim
- Plugin alternatifi aradim

Simdiye kadar kısmi iyilesme sonucu aldim. Deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi?

Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.

Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.

Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.

Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.

Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.

Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.

Bence asil mesele kullanici deneyimi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.

Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Ellerinize saglik! Forumu takip ediyorum ve bu tur paylaşimlar cok degerli.

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri