Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HTTP 404 hakkinda yardim lazim

E

emre_tas

New member
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum.

Ozetle: HTTP 404 konusunda son 2 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle gizlilik kurallari konusu artik cok daha onemli.

Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.

Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence sayfa hizi konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence domain konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.

Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: özellik listesi konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.

Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri