A ali_sahin Administrator 17 May 2026 #1 Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: hosting konusunda 2024 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yapay zeka etkisi konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: hosting konusunda 2024 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yapay zeka etkisi konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
M merve_yilmaz Administrator 19 May 2026 #2 Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!
B burak_ozturk Administrator 20 May 2026 #3 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
D dilara_ozcan Administrator 25 May 2026 #4 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
B berkay_nar Administrator 27 May 2026 #5 Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son sonuclari karşilastirdim.
Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son sonuclari karşilastirdim.
O ozlem_cicek Administrator 28 May 2026 #6 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
H hasan_bulut Administrator 1 Haz 2026 #7 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.