A aysegul_r Administrator 18 Ara 2025 #1 Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak Google Analytics konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak Google Analytics konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
O omer_faruk Administrator 22 Ara 2025 #2 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.
kasenur Administrator Yönetici 25 Ara 2025 #3 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
Z zeynep_simsek Administrator 26 Ara 2025 #4 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
G gizem_kaplan Administrator 27 Ara 2025 #5 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son gecen doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son gecen doneminde buyuk degisimler oldu.
I irem_gunes Administrator 27 Ara 2025 #6 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence MySQL konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.