Webmaster Forumu
En Büyük Freelancer Platformu

Site Yükleniyor...
Google Analytics case study: gercek ornek | Webmaster Forumu - En Büyük Freelancer Platformu el11.net
Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Google Analytics case study: gercek ornek

M

Şuanda konuyu görüntüleyenler (Total:0)

mustafa_demir 

Well-known member
Administrator
Üye
Puan 0
Çözümler 0
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum.

Ozetle: Google Analytics konusunda gecen yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yapay zeka etkisi konusu artik cok daha onemli.

Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.

Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: teknik detay konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Saolun paylasim icin. Bu bilgileri pratiğe gecirecegim.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence sayfa hizi konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Uzun sure aradim, nihayet buldum. Cok tesekkur ederim!

Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.

Uzun sure aradim, nihayet buldum. Cok tesekkur ederim!

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri