Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Google Adsense case study: gercek ornek

T

tugce_polat

New member
Bu konuyu aciyorum cunku Google Adsense hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim.

Arastirmalarimdan ogrendiklerim:
- Dokumantasyon her zaman ilk bakilacak yer
- Test etmek sorunlarin onune geciyor
- Guncel kalmak zorunlu

Ekleyecekleriniz var mi?

Bu konuyu daha once hic bu kadar net anlamamistim. Tesekkurler!

Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2025 doneminde buyuk degisimler oldu.

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence meta tag konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Ellerinize saglik! Forumu takip ediyorum ve bu tur paylaşimlar cok degerli.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence schema konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri