Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Google Adsense case study: gercek ornek

S

serkan_mutlu

New member
Administrator2
Üye
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum.

Ozetle: Google Adsense konusunda 2026 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle algoritma guncellemesi konusu artik cok daha onemli.

Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Bence asil mesele icerik kalitesi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: özellik listesi konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Cok faydali bilgiler! Ozellikle besinci maddesi cok isime yaradi.

Peki ya eski tarayici destegi? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.

Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.

Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once hata mesajini arastırdim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son sonuclari karşilastirdim.

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri