A adem2_y2 Administrator 29 Mar 2026 #1 Git Branch Stratejisi - Gitflow Rehberi [8] Merhaba topluluk! Yaklasik 5 yildir JavaScript ve TypeScript alaninda calisiyorum. Bu sure zarfinda edindiklerimi paylasiyorum. Deneyimlerim: Bu alanda bircok yanlis yaptim ve duzeltmek zorunda kaldim. Sizin ayni hatalara dusmemeniz icin bu paylasimi hazirladim. Onemli Noktalar: En cok yapilan hata: Temel atlayip ileri gitmek Cok atlanan nokta: Test ve dogrulama Sik unutulan: Dokumantasyon okumak Kritik: Topluluktan yararlanmak Sonuc: Bu alanda basari sabir ve surekli ogrenme gerektirir. Vazgecmeyin! Sorulariniz icin buradayim.
Git Branch Stratejisi - Gitflow Rehberi [8] Merhaba topluluk! Yaklasik 5 yildir JavaScript ve TypeScript alaninda calisiyorum. Bu sure zarfinda edindiklerimi paylasiyorum. Deneyimlerim: Bu alanda bircok yanlis yaptim ve duzeltmek zorunda kaldim. Sizin ayni hatalara dusmemeniz icin bu paylasimi hazirladim. Onemli Noktalar: En cok yapilan hata: Temel atlayip ileri gitmek Cok atlanan nokta: Test ve dogrulama Sik unutulan: Dokumantasyon okumak Kritik: Topluluktan yararlanmak Sonuc: Bu alanda basari sabir ve surekli ogrenme gerektirir. Vazgecmeyin! Sorulariniz icin buradayim.
A amazon_pro12 Administrator 31 Mar 2026 #2 Harika bir paylasim! Hemen bookmarkledim. Benim de bu konuda birkac sorum var: 1. Yeni baslayanlar icin hangi adimdan baslamamal? 2. Ortalama ne kadar sure alir? 3. Ucretli araclara gerek var mi? Cevabinizi bekliyorum.
Harika bir paylasim! Hemen bookmarkledim. Benim de bu konuda birkac sorum var: 1. Yeni baslayanlar icin hangi adimdan baslamamal? 2. Ortalama ne kadar sure alir? 3. Ucretli araclara gerek var mi? Cevabinizi bekliyorum.
G guest_poster_12 Administrator 3 Nis 2026 #3 Cok kapsamli bir konu! Tam aradığim bilgiydi. Ozellikle JavaScript ve TypeScript konusunda bu kadar detayli Turkce kaynak bulmak gercekten zor. Bu forum bu eksikligi dolduruyor. Tesekkurler!
Cok kapsamli bir konu! Tam aradığim bilgiydi. Ozellikle JavaScript ve TypeScript konusunda bu kadar detayli Turkce kaynak bulmak gercekten zor. Bu forum bu eksikligi dolduruyor. Tesekkurler!
T turan_g4 Administrator 4 Nis 2026 #4 Bu konuyu arkadaslarima da paylasacagim. Cok faydali! Bir ekleyeyim: Bu alanda surekli guncel kalmak onemli. Teknoloji cok hizli degisiyor.
Bu konuyu arkadaslarima da paylasacagim. Cok faydali! Bir ekleyeyim: Bu alanda surekli guncel kalmak onemli. Teknoloji cok hizli degisiyor.
E evergreen_pro6 Administrator 4 Nis 2026 #5 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Bu forum ve bu tarz paylasimlar sayesinde cok sey ogrendim. Devam etmenizi bekliyoruz!
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Bu forum ve bu tarz paylasimlar sayesinde cok sey ogrendim. Devam etmenizi bekliyoruz!
A apache_expert3 Administrator 7 Nis 2026 #6 Aynen katiliyorum! JavaScript ve TypeScript alaninda bu bilgiler cok kritik. Ben de benzer bir yol izledim. Baslangicta zor gibi gorünüyor ama zamanla oturuyor.
Aynen katiliyorum! JavaScript ve TypeScript alaninda bu bilgiler cok kritik. Ben de benzer bir yol izledim. Baslangicta zor gibi gorünüyor ama zamanla oturuyor.
J jamal_celik2 Administrator 8 Nis 2026 #7 Cok te sekkur ederim! Bu bilgiler benim icin cok degerli. JavaScript ve TypeScript alaninda bu seviyede Turkce icerik bulmak gercekten zor. Ellerinize saglik!
Cok te sekkur ederim! Bu bilgiler benim icin cok degerli. JavaScript ve TypeScript alaninda bu seviyede Turkce icerik bulmak gercekten zor. Ellerinize saglik!
L linux_pro23 Administrator 9 Nis 2026 #8 Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Bu forum ve bu tarz paylasimlar sayesinde cok sey ogrendim. Devam etmenizi bekliyoruz!
Yeni baslayan biri olarak cok faydali buldum. Bu forum ve bu tarz paylasimlar sayesinde cok sey ogrendim. Devam etmenizi bekliyoruz!
F forum_user_23 Administrator 13 Nis 2026 #9 Cok kapsamli bir konu! Tam aradığim bilgiydi. Ozellikle JavaScript ve TypeScript konusunda bu kadar detayli Turkce kaynak bulmak gercekten zor. Bu forum bu eksikligi dolduruyor. Tesekkurler!
Cok kapsamli bir konu! Tam aradığim bilgiydi. Ozellikle JavaScript ve TypeScript konusunda bu kadar detayli Turkce kaynak bulmak gercekten zor. Bu forum bu eksikligi dolduruyor. Tesekkurler!