Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Git Branch Stratejisi - Gitflow Rehberi [13]

M

mina_j4

Administrator
Git Branch Stratejisi - Gitflow Rehberi [13]

Merhaba forum uyeler!

Bu konuyu uzun sure arastirdiktan sonra burada paylasma karari aldim. Umarim hepinize faydali olur.

Konu Hakkinda:
Bu konu JavaScript ve TypeScript alaninda sikca sorulan sorulardan biri. Dogru bilgiye ulasmak zaman alabilir, bu yuzden elimden geldigince kapsamli tutmaya calistim.

Temel Bilgiler:
  • Baslangic seviyesi icin uygun
  • Uygulamali ornekler iceriyor
  • Guncel bilgiler (2026)
  • Topluluk destegi ile gelistirildi

Kaynaklar:
Resmi dokumantasyon, deneyimli kullanicilarin yorumlari ve kisisel deneyimlerim temel alindi.

Sorulariniz veya eklemeleriniz icin bu konuya yazabilirsiniz!

Aynen katiliyorum! JavaScript ve TypeScript alaninda bu bilgiler cok kritik.

Ben de benzer bir yol izledim. Baslangicta zor gibi gorünüyor ama zamanla oturuyor.

Bu konuyu arkadaslarima da paylasacagim. Cok faydali!

Bir ekleyeyim: Bu alanda surekli guncel kalmak onemli. Teknoloji cok hizli degisiyor.

Harika bir paylasim! Hemen bookmarkledim.

Benim de bu konuda birkac sorum var:
1. Yeni baslayanlar icin hangi adimdan baslamamal?
2. Ortalama ne kadar sure alir?
3. Ucretli araclara gerek var mi?

Cevabinizi bekliyorum.

Cok kapsamli bir konu! Tam aradığim bilgiydi.

Ozellikle JavaScript ve TypeScript konusunda bu kadar detayli Turkce kaynak bulmak gercekten zor. Bu forum bu eksikligi dolduruyor.

Tesekkurler!

Ben de bu konuyla uzun sure ugrastim. Sonunda dogru yolu buldum.

Ekleyecegim bir sey: Bu alanda pratik yapmak teoriden cok daha onemli. Okuyunca anlasamayabiliriz ama yapinca anliyoruz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri