Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FTP case study: gercek ornek

H

hakan_kurt

New member
FTP ile ilgili dun bir sorunla karsilastim ve cozumunu buldum. Benzer sorun yasayanlara yardimci olmak icin paylasiyorum.

Sorun: guvenligi
Cozum: eski surume gecis yaptim

Bu yontem ile birlikte sorunum cozuldu. Umarim sizin de isinize yarar.

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: özellik listesi konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once cache temizledim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son testi tekrarladim.

Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra plugin devre disi braktim ve en son sunucuyu yeniden baslatim.

Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri