E eda Administrator Yönetici 27 Ocak 2026 #1 FTP ile ilgili dun bir sorunla karsilastim ve cozumunu buldum. Benzer sorun yasayanlara yardimci olmak icin paylasiyorum. Sorun: entegrasyon Cozum: eski surume gecis yaptim Bu yontem ile birlikte sorunum cozuldu. Umarim sizin de isinize yarar.
FTP ile ilgili dun bir sorunla karsilastim ve cozumunu buldum. Benzer sorun yasayanlara yardimci olmak icin paylasiyorum. Sorun: entegrasyon Cozum: eski surume gecis yaptim Bu yontem ile birlikte sorunum cozuldu. Umarim sizin de isinize yarar.
S serkan_mutlu Administrator 31 Ocak 2026 #2 Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!
D dilara_ozcan Administrator 2 Şub 2026 #3 Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra plugin devre disi braktim ve en son sunucuyu yeniden baslatim.
Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra plugin devre disi braktim ve en son sunucuyu yeniden baslatim.
O ozlem_cicek Administrator 3 Şub 2026 #4 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.
M murat_guler Administrator 8 Şub 2026 #5 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
H hasan_bulut Administrator 12 Şub 2026 #6 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence PHP konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
H huseyin_aydin Administrator 12 Şub 2026 #7 Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.