E emre_tas Administrator 17 Eki 2025 #1 Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak DNS konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak DNS konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
kasenur Administrator Yönetici 19 Eki 2025 #2 Bu konu hakkinda bir sorum var: API entegrasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?
U umut_pamuk Administrator 23 Eki 2025 #3 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.
A ahmet_kaya Administrator 28 Eki 2025 #5 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2025 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2025 doneminde buyuk degisimler oldu.
T taner_vural Administrator 31 Eki 2025 #6 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.