P php_dev2 Administrator 4 Haz 2026 #1 Bu konuyu aciyorum cunku DNS hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Dokumantasyon her zaman ilk bakilacak yer - Test etmek sorunlarin onune geciyor - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
Bu konuyu aciyorum cunku DNS hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Dokumantasyon her zaman ilk bakilacak yer - Test etmek sorunlarin onune geciyor - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
F fatih_yavuz2 Administrator 5 Haz 2026 #2 Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.
C ceyda_ak2 Administrator 10 Haz 2026 #3 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence sayfa hizi konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
U ufuk_cay2 Administrator 10 Haz 2026 #4 Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.
A asli_ekin Administrator 11 Haz 2026 #5 Cok faydali bilgiler! Ozellikle besinci maddesi cok isime yaradi.
U uğur_isik Administrator 14 Haz 2026 #6 Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.
U umut_yilmaz Administrator 17 Haz 2026 #7 Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.
N neslihan_kurt Administrator 20 Haz 2026 #8 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
H hasan_yildiz Administrator 24 Haz 2026 #9 Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: teknik detay konusunda farkli bir bilgi okumuştum.
K kadir_dogan2 Administrator 25 Haz 2026 #10 Peki ya hiz optimizasyonu? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.
H hosting_master2 Administrator 28 Haz 2026 #11 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
S siber_guvenlik2 Administrator 3 Tem 2026 #12 Saolun paylasim icin. Bu bilgileri pratiğe gecirecegim.
A adsense_pro2 Administrator 7 Tem 2026 #13 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
P pınar_er2 Administrator 7 Tem 2026 #14 Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?