Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DNS case study: gercek ornek

B

berkay_nar

New member
Administrator2
Üye
DNS ile ilgili dun bir sorunla karsilastim ve cozumunu buldum. Benzer sorun yasayanlara yardimci olmak icin paylasiyorum.

Sorun: performans
Cozum: cache temizledim

Bu yontem ile birlikte sorunum cozuldu. Umarim sizin de isinize yarar.

Peki ya eski tarayici destegi? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.

Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.

Saolun paylasim icin. Bu bilgileri pratiğe gecirecegim.

Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son gecen doneminde buyuk degisimler oldu.

Bu konu hakkinda bir sorum var: hiz optimizasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?

Uzun sure aradim, nihayet buldum. Cok tesekkur ederim!

Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence robots.txt konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once hata mesajini arastırdim, sonra ayarlari guncelledim ve en son sunucuyu yeniden baslatim.

Uzun sure aradim, nihayet buldum. Cok tesekkur ederim!

Bence asil mesele guvenlik konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri