Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CTR ile ilgili sorum var

A

aysegul_r

New member
CTR hakkinda su an piyasada hangi cozumler var? Ben Screaming Frog kullaniyorum ama daha iyisi var mi?

Fiyat/performans dengesi acisindan en iyi secenegin SurferSEO oldugunu duydum.

Yorumlarinizi bekliyorum.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence Adsense konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Bence asil mesele teknik altyapi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.

Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence robots.txt konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Ellerinize saglik! Forumu takip ediyorum ve bu tur paylaşimlar cok degerli.

Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son gecen doneminde buyuk degisimler oldu.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Bence asil mesele guvenlik konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri